Aplicatii creative de vara

Aplicatii creative de varaAplicatii creative de vara
  • 1 an de la ultima actualizare
  • 1567Views

Pentru o vara frumoasa si creativa am realizat o serie de sabloane pentru micii curiosi – cupe dulci de inghetata, o zi la piscina – colacul, o zi la malul marii – ustensile pentru nisip, in adancuri – pestisorul auriu, colaj barca, colaj – floarea soarelui, cosul cu bunatati sanatoase, spicul de grau.

Sabloane – activitati prescolari – de vara

Coloreaza, decupeaza si creaza!

Sablon jucarii de nisip

Cel mic va picta, decupa si lipi ustensilele de nisip, realizand o minunata galetusa, „plina” cu amintiri din vacanta de la mare.

Iată sablonul gata pentru imprimat 🖨️⤵️

Sablon BARCA pe valuri

Colorati imaginile, decupati, apoi pliati cercul pe din doua si lipiti pe partea cu valuri barca. La final veti avea propria voastra jucarie pe „valuri”. Daca veti apasa pe ea, veti observa ca aceasta se va misca usor ca si cum ar naviga.

Sablon in adancuri – pestisorul auriu

De asemenea micii curiosi vor colora, decupa si lipi imaginile de pe sabloane.

Iata 3 pasi simplii pentru realizarea unui pestisor 3D de hartie.

Sablon inghetata – Cupe delicioase de inghetata

Pentru zilele calduroase de vara, va recomandam o inghetata racoritoare de fructe. De asemeni, cel mic va colora sau picta imaginile de pe sabloane, apoi le va decupa. Pe alta coala A4 va lipi cupa goala, cu ajutorul cariocilor sau a vopselei va realiza crema, va lipi confetii de hârtie colorata, un pai și fructele.

Sablon Colacul de înot

Copilul va colora sau picta imaginile, va decupa si va lipi.

Sablon Floarea soarelui

Pentru aceasta tema am realizat doua sabloane: unul simplu de colorat, pentru cei mai mici, și unul de decupat. Copiii vor colora și decupa floarea. Iar pentru imbunatatirea abilitatilor motorii fine pot mototoli hartie creponata, formand mici bilute, pe care le vor lipi pe componentele ei (petale, tulpina, frunze).

Sablon Cos cu fructe

Colorati si decupati cosul si fructele! Taiati cercuri dintr-o rola de carton (ramasa de la hartia igienica) si lipiti le pe o coala cartonata A4. Cei mici vor mototoli hartie creponata de diferite culori și le vor umple. Astfel, realizand fructele mult dorite (mere, prune, pere…)

Sablon spicul de grau

Decupati si asamblați florile! Taiati 11 fasii de hartie de culoare galbena si prin lipire realizati tot atatea zale din ea. Apoi, acestea trebuie sa le lipiti pe sablonul spic de grau. Aveti ca model, jos in partea dreapta a salonului.

Mai multe fise educative pe blog-ul nostru, in categoria FISE DE LUCRU.

😊Daca va plac materialele noastre, nu uitati sa ne sustineti cu un like, un share  sau un comentariu!

Urmareste-ne si pe canalul de YouTube pentru mai multe idei educative si creative!

Activitati – video

By Curiosidemici

Mamica implinita2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *