Craft-fructe de primavara

Stiati ca…ciresele si capsunile sunt primele fructe “vedete” ale lunii mai, ce sarbatoresc inceputul verii? De asemenea sunt cele mai indragite si cele mai delicioase fructe ale copilariei.

Sabloane cirese si capsuni

Craft – fructe de primavara

Asadar, pentru tema “Fructe de primavara” va propunem doua activitati practice, foarte usor de realizat impreuna cu cei mici, iar necesarul de materiale este destul de redus:

  • sabon de lucru (sabloanele de imprimat le gasiti AICI )
  • obt. hartie colorata
  • foarfeca
  • lipici
  • creioane colorate

Aceste fructe sunt foarte usor de realizat! Tot ce trebuie sa faci este sa colorezi/pictezi si sa decupezi formele elementelor de pe sabloane. Iar la final sa le asamblezi prin lipire.

Simplu si frumos!

Cum sa realizezi

  1. Activitate practica Cireasa – coloreaza fisa de lucru si decupeaza. Realizeaza fructul prin unirea lungimilor celor doua dreptunghiuri, astfel incat sa obtineti doua cilindre, apoi fixeaza-le cu lipici. Iar la final ataseaza si codita cu frunze.
  2. Activitate practica Capsuna – coloreaza sablonul, decupeaza forma inimioara si sectioneaza pe mijloc. Dupa, strange putin hartia in interior si lipeste. La final lipeste manutele si piciorusele din hartie indoite.
➡️🖨️❤️Vezi sabloanele🖨️Descarcă AICI -gratuit pentru membri❤️

Nu-i asa ca sunt foarte dragute?

😊Daca va plac materialele noastre, nu uitati sa ne sustineti cu un like, un share  sau un comentariu!

➡️Citeste si descarca Fise de lucru ANOTIMPURILE.

By Curiosidemici

Mamica implinita2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anotimpurile