Fori de primavara cu litere

Am realizat acest joc, cu tematica de primavara, pentru ai incuraja pe micii mei curiosi la identificarea si potrivirea sunetelor cu literele corespunzatoare. O modalitate distractiva pentru copii de a recunoaste sunetele si a le asocia cu literele mari de tipar-Fori de primavara cu litere.

Activitate de punere in corespondenta.

Joc de scrisori cu flori de primavara. Iata cum ne-am jucat cu aceasta resursa!

Materiale necesare:

– cofraj de oua

– bete pop stick

-foarfeca

-lipici/aracet

– fise de lucru tematice (vezi fisierul pdf gata pentru imprumat mai jos)

Am luat un carton de oua si l-am intors cu susul in jos. Cu un cutter, am realizat gauri in partea de sus, iar in fata am atasat ghivece cu litere pentru flori. Pe bete de pop stick am lipit flori cu litere mici si mari, dar si imagini de sunete.

Vezi.. si descarca gratuit fisele de lucru⤵️

Planteaza gradina ta de flori!

Fori de primavara cu litere

➡️Craft flori de hartie. Jocul solicita copiilor sa potriveasca floarea cu ghiveciul pe care este scrisa aceeasi litera. Plantarea acestora de asemenea ajuta si pe partea senzoriala si motrica, atunci cand impung cu betele cofrajul de ou.

Am realizat un model si cu cifre-coloreaza cantitatea de flori de pe ghiveci, realizeaza dupa contur cifra, decupeaza florile si planteazale corespunzator.

Am invatat denumiri jucause de flori: Nebuna-Matraguna, Dalia Rozalia, alaturi de cele doua papusi surori Luna-Betulina si Dora-Minodora in aventura din gradina cu flori. Cartea o puteti achizitiona de AICI la un pret accesibil.

Iar pentru cei mai mici un minunat craft de primavara. Acestia trebuie sa coloreze, sa mototoleasca, sa lipeasca hartia creponata si sabloanele pe floare. O activitate motorie ușoară de primavara.

Spor la joaca!

Citeste si Partile componente ale unei plante. Partile componente ale unui ghiocel, alaturi de o serie de modele de fise de lucru si crafturi.

Nu ezitati sa descarcati si sa distribuiti!

Urmareste-ne si pe canalul de YouTube pentru mai multe idei educative si creative!

By Curiosidemici

Mamica implinita2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anotimpurile