Jetoane forme geometrice

Jetoane forme geometriceJetoane forme geometrice
  • 2 ani de la ultima actualizare
  • 898Views

Cerc, patrat, dreptunghi sau triunghi? Haideti sa ne jucam cu forme geometrice.. Propunerea de astazi–un joc de constructie care contribuie la dezvoltarea micutului tau.

Fise realizate la tema Autovehicule.

Jetoane forme geometrice

Jocul contine: 9 planse cu instructiuni de realizare (un excavator, o basculanta, o camioneta, o masina, un vapor, o barca, o racheta, un tren si o locomotiva), plus.. alte 9 fise cu jetoane-forme geometrice.

Figuri geometrice-decupeaza, lipeste si construieste mijloacele de transport.

Cu ajutorul acestui material copiii vor descoperi formele geometrice printr-o forma distractiva! Jocul le dezvolta atentia, concentrarea si imaginatia, dar.. ii va ajuta si pe partea motorie. Copiii vor realiza minunate crafturi, prin decuparea si lipirea jetoanelor cu diferite forme geometrice pe o bucata de hartie. Cu ajutorul carora vor invata: culorile, formele geometrice, notiunea de mic-mare si mijloacele de transport.

Fisele se pot descarca si printa ⤵️

👉Vezi si activitatile noastre  educative si creative realizate in cadrul temei Mijloace de transport. Macheta mijloace de transport.

Cum vi se pare ideea noastra?

Spor la joaca!

👉Top 15 activitati pentru dezvoltarea motricitatii fine 2+

Va recomand o jucarie multifunctionala cu ajutorul careia se pot realiza multe activitati educative 👉 Joc de lemn Montessori cu cifre, litere si forme geometrice.

By Curiosidemici

Mamica implinita2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *