Mestesuguri pentru copii cu cercuri

Mestesuguri pentru copii cu cercuriMestesuguri pentru copii cu cercuri
  • 2 ani de la ultima actualizare
  • 185Views

Salutare, oameni dragi! Va las cateva idei creative pentru primavara care vine- mestesuguri foarte frumoase cu cercuri pentru copii. Ideale pentru zilele primaveratice, unde creativitatea celor mici „infloreste”, dar si.. pentru diferite teme educationale, la orele de arta si creatie. Mai ales atunci cand ajungeti sa cunoasteti formele geometrice.

Mestesuguri pentru copii cu cercuri

Aplicatii cu cercuri din hartie

Pregateste o tava cu cercuri mari si mici, colorate diferit, pe care le veti indoi si lipi pentru a crea diferite aimalute, insecte, obiecte sau imagini.. .

Micii mei curiosi au fost foarte incantati si plini de imaginatie la realizarea acestor aplicatii cu cercuri din hartie colorata. Au taiat, au lipit, si minunatii de mestesuguri de hartie au realizat.

Veti avea nevoie de: hartie colorata si alba; creion; foarfeca; lipici; compas (farfurii, pahare sau boluri rotunde), obt. perforatoare cerc de diferite marimi. Poate si o sursa de inspiratie cu o fotografie sau o imagine, care sa va ajute in realizarea aplicatiei. Asadar, va las lucrarile noastre ca inspiratie🤗.

Sursele noastre de inspiratie au fost cateva panouri virtuale de pe pinterest si cartea Colectionarul de insecte, de Alex G. Graffiths–George adora insectele. Vrea sa devina cel mai bun colectionar de insecte…”Cartea o gasesti, aici.

Frumos si fascinant, nu?

Voi la ce ati mai mesterit? Va asteptam creatiile pe forum👉Curiosi de mici- idei activitati pentru copii.

Daca ti-a placut acest articol, Distribuie-l si prietenilor tai printr-un share!

👉Ne gasiti si pe YouTube.

By Curiosidemici

Mamica implinita2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *