• 12 luni de la ultima actualizare
  • 660Views

Am pregatit doua modele de scrisori pentru Mos Craciun: o scrisoare in forma de plansa de colorat si o scrisoare editata, pentru un Craciun magic.

Unul dintre cele mai importante momente ale sarbatorilor de iarna este acela cand trebuie sa ii scriem Mosului, si anume scrisoarea cu dorinte. O astfel de scrisoare il ajuta pe Mos in alegerea cadourilor celor mai dorite, pentru fiecare copil in parte si punerea lor sub brad in noaptea de Craciun.

Scrisoare in forma de plansa de colorat

O astfel de scrisoare este cea mai buna solutie pentru copiii prescolari, care inca nu stiu sa scrie. Celor mici le va place sa fie creativi cu o astfel de scrisoare. Pot colora pe aceasta pagina cea ce doresc sa primeasca de la Mos Craciun.

Vizioneaza si acest video cu 5 activitati de

iarna pentru copii.

Scrisoare editata cu spatiu pentru denumirea cadoului

Astfel de scrisoare este ideala pentru copiii mai mari, care stiu sa scrie. Implicarea copilului va fi aceea de a completa singur (sau ajutat) cadoul dorit.

La final, dupa ce ati terminat de scris scrisoarea, impaturiti foaia, asezati-o intr-un plic pentru a fi expediata Mosului prin posta. Adresa originala, si cea mai cunoscuta, este: Santa Claus’Main Post Office, Artic Circle Rovaniemi, Finlanda.

O scrisoare trimisa Mosului, nu poate fi una oarecare. Unul este Mos Craciun… Dorintele copiilor catre Mos Craciun pot fi transmise catre acesta prin desene pline de talent, sau prin cuvinte frumoase. Tu i-ai scris Mosului? Daca nu, alege din fisierul de mai jos un model de scrisoare in care ii spui ce cadouri si jucarii iti doresti sa-ti aduca.

Mai multe modele de scrisori pentru Mos Craciun gasiti in pdf-ul de mai jos.

Citeste si Cum sa faci casuta postala a Mosului.

Daca ti-a placut acest articol, distribuie-l si prietenilor tai printr-un share!

➡️Jucării educative

By Curiosidemici

Mamica implinita2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anotimpurile