Cutia postala a lui Mos Craciun

In asteptarea unui miracol…Am creat o cutie postala pentru scrisorile din acest an, destinate lui Mos Craciun. Materialul principal pentru realizarea cutiei, este cartonul reciclat.

Decoratiune – Cutia postala a lui Mos Craciun

Casuta postala a Mosului este deschisa!

Tu i-ai scris Mosului? Daca nu… Scrie-i Mosului o scrisoare, fie ca esti copil sau inca te simti copil, in care sa-i spui ce cadou vrei sa primesti in noaptea magica de Ajun. Acesta va asteapta scrisorile, in uriasa sa cutie postala. Daca nu ai o astfel de cutie, o poti realiza chiar tu – materialul de baza pentru realizare, este cartonul.

Alte materiale de care vei avea nevoie, sunt: un cutter, o foarfeca, vopsea rosie si neagra, pistol de lipit, lipici, vata.

Cum sa faci:

  1. Taie doua foi de carton de forma dreptunghiulara (una mica de 30*18cm si cealalta de 50*30, sau alege orice marime doresti) si le vopsesti cu rosu. Noi le-am taiat dupa ce am vopsit cartonul.
  2. Dupa ce vopseaua s-a uscat, indoaie bucata mare de carton in forma cilindrica (sa zic asa..) si lipeste-o de pucata mica. Lipeste carton in spatele cutiei, apoi.. si in fata pentru a realiza “usa”.
  3. Tot din carton vei realiza si suportul. Un stalp tubular din carton (vopsit cu rosu), pe care veți lipi pe el fasii de hartie alba.
  4. La final asamblati cele trei componente.
  5. Impreuna cu cei mici lipiti zapada de bbc (vata) pe cutia postala.

Asadar, cutia noastra postala este gata…

Citeste si Decoratiune-Ghetele lui Mos Craciun.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l si prietenilor tai printr-un share!

Urmărește-ne și pe canalul de YouTube curioși de mici pentru noi inspirații?

By Curiosidemici

Mamica implinita2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anotimpurile