Planeta PAMANT-activitate pentru copiiPlaneta PAMANT-activitate pentru copii
  • 1 an de la ultima actualizare
  • 102Views

Se apropie Ziua Pamantului si noi deja am lucrat la a treia activitate, la aceasta tema – “Planeta PAMANT – activitate pentru copii” — o activitate distractiva, usor, rapid si simplu de realizat. Am purtat discutii deschise despre importanta si grija pe care trebuie sa o avem fata de pamantul din jurul nostru. Iata aici prima activitate si cea de a doua activitate aici.

Planeta PAMANT – activitate pentru copii

Daca te-ai urca intr-o naveta spatiala, asa vei vedea lumea in care traim- exact asa. Este o minge mare, care se roteste tot timpul.

CUM AM REALIZAT?

Intr-un recipient rotund am inghetat apa pentru a crea aceasta activitate de Ziua Pamantului. Odata inghetata apa, am presarat un strat fin de sare pe toata suprafata, apoi.. cei mici au creat relieful Pamantului cu ajutorul apei colorate (verde si albastra-realizata din acuarele) pipetuind pic,pic.

Am sortat animalele si le-am adaugat pe Pamant.

Atunci cand gheata a inceput sa se topeasca am putut vedea cum Pamantul se invarte. O adevarata distractie.. A. a invartit gheata cu manuta lui mica pana cand pielea de pe degetele i s-a incretit.

Astfel de activitate ii ajuta pe cei mici sa aprecieze mediul inconjurator, sa invete geografie, si sa-si exerseze abilitatile motorii fine!

Spor la joaca!

Daca ti-a placut acest articol, Distribuie-l si prietenilor tai printr-un share!

Urmareste-ne si pe canalul de YouTube curiosi de mici pentru mai multe idei educative si creative!

By Curiosidemici

Mamica implinita2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anotimpurile