Omul de zapada

nov. 9, 2020
10 crafturi de iarna cu oameni de zapada. Om de zapada. Curiosi de mici.

Craft–Omul de zapada

Oare din ce să realizez primul meu om de zăpadă? Cu și Din ce materiale?

Iată 10 idei de activități de iarnă pentru copii, atunci când vremea nu le permite să iasă afară, sau atunci când au ca temă-omul de zapada.

Om de zăpadă din vopsea pufoasă


Este uimitor cum poți crea aceasta “vopsea zăpadă” pufoasă pentru realizarea unui om de zăpadă chiar și cu cei mici.
Materiale necesare: hartie colorată, lipici, nasturi, ochi mobili, vopsea pufoasă. Rețeta vopsea pufoasă aici.

Om de zăpadă prin metoda fingerprint

O idee minunată pentru întreaga familie, mai mult ca sigur distracția își va pune și ea “amprenta”. Iată ce trebuie sa faceți: mami și tati vor realiza cu degetul mare corpul iar copilul cu degetul arătător capul omului de zăpadă (degețelele trecute prin culoare),apoi… le animati⛄

Om de zăpadă din bețe de înghețată


Un craft foarte simplu de realizat cu cei mici. Vei avea nevoie de: bețișoare de lemn rămase de asta vară de la înghețate sau bețișoare cumpărate, nasturi, bucăți de material (fetru), sârmă plușată.

Iată cum să realizezi figurine amuzante din bețișoare de lemn.

Om de zăpadă din farfurii de carton


Chiar și din farfuriile de carton poți realiza oameni de zăpadă, decorațiuni cu care poți decora casa, camera sau clasa.
Aranjezi doua sau trei farfurii astfel încât să formezi un om de zăpadă. Le lipesti cu ajutorul unui pistol de lipit sau dacă ai bandă dublu adeziv. Din hârtie portocalie decupezi un năsuc, din hârtie colorată decupezi mănușile, iar din hartie gumata cu diferite modele fularul, nasturii și căciula, iar ochii și gurița le realizezi cu un marker negru. Tot ce trebuie sa faci este sa decupezi și să lipești.

Mască – om de zăpadă

O idee minunată… acasă sau la gradi putem să realizăm această mască “Om de zăpadă” și nu numai.. mai poți realiza masca moșului, mască elf, mască doamna Moș Crăciun. Numai bune pentru petrecerea sau serbarea de Crăciun, nu?

Lipește două farfurii de dimensiuni diferite, pe cea mica o decupezi pe interior, decupezi și lipești din hârtie cartonată pălăria și fularul. Iar dintr-un bețișor de lemn mânerul.

Om de zăpadă din sticle de plastic

Dacă ești consumator de iaurt danonino nu arunca sticla, poți să o transormi într-un minunat craft-om de zăpadă. Curăța borcanelul de ambalajul său, adăugăi doi ochișori, un năsuc din sârmă plușată, o guriță din marker, o haina cu nasturi colorați, un fular din panglică, o pălărie din plastilina și un con de brad.

Om de zăpadă din role de hârtie igienică


Un alt om de zăpadă foarte hazliu realizat din role de hartie igienică. Baia ta sigur va fi încântătoare în apropierea sărbătorilor de iarnă. Realizează un turn din două sau trei suluri de hârtie igienică, acesorizezi turnul cu o căciulă de la cel mic, îi realizezi un nas din material portocaliu, doi ochișori și o haină din nasturi.

Uși decorate în oameni de zapada

Decorează casa cu ghirlande, chiar și ușile dacă le ai albe, în minunați oameni de zăpadă. Invitații de sărbători chiar vor fi uimiți.

Oameni de zăpadă din șosete

Știai că poți confecționam oameni de zăpadă chiar și din șosete? Chiar este o activitate foarte ușoară și simplă. Dacă ai șosete rămase fără pereche, albe, dar și colorate poți realiza din ele mici miniaturi de oameni de zăpadă.

Mini jucăria va deveni… chiar una dintre preferatele micuțului tău.

Vei avea nevoie de câteva șosete, lipici, foarfecă, elastice, mărgele, nasturi, vată sau orez. Iată aici pas cu pas cum se realizează.

Sacoșă pentru cadouri – model om de zăpadă

Decorează o sacoșă albă de hârtie într-un om de zăpadă, cu un nas din hârtie cartonată portocalie, ochii, gura și pălăria din hârtie cartonată neagră.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l si prietenilor tai printr-un share!

Urmărește-ne și pe canalul de Youtube pentru mai multe idei!

Vizioneaza și 3 crafturi de iarnă pentru copii realizate din hârtie.⛄🌲🦌

➡️Joc interactiv – descoperă anotimpurile

By Curiosidemici

Mamica implinita2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anotimpurile