Sari la conținut

Copacul iernii.10 Idei creative.

Copacul iernii. 10 Idei creative. Curiosi de mici

Copacul iernii.10 idei creative-Iarna a sosit…Afară ninge… Zăpada s-a așternut chiar și pe copacii lipsiți de frunze. Acum totul este alb, pur și frumos…

Copacul iernii–Iată câteva tehnici de realizare: dactilopictura, handprint, pictura, tehnica stampilarii, lipire cu diferite materiale (crengi, vata, hârtie, pom pom, spuma de ras).

Fulgi de zăpadă❄️ din stampile lego..

Idei ce pot fi realizate împreună cu cei mici.

1.Copacul iernii realizat cu ajutorul degețelelor-dactilopictura.

2.Copacul iernii realizat din vata. Pictează trunchiul unui copac, după care lipește bucăți de vata pentru realizarea zăpezii.

➡️Iată 5 activitati creative de iarna pentru copii.

3.Copacul iernii realizat din acuarele și folie de aluminiu. Mototoleste în mână folie de aluminiu sau o coală de hârtie, inmoaie în acuarele și pictează pomul cu ea.

4.Copacul iernii din crengi. Pentru realizarea copacului adună câteva crenguțe, lipestele cu aracet pe coala de hârtie. Pictează cu ajutorul degetelor sau a unui bețișor de urechi fulgii de zăpadă.

Foto Fantastic Fun And Learning

5.Copacul iernii– handprint art. Pictează mâna celui mic cu maro, pentru realizarea trunchiului. Imprimă mâna pe o coală de hârtie bleu, apoi realizează fulgii de zăpadă cu degetul, cu un bețișor cu vată, cu pensula sau cu folia cu bule.

Foto Fun-a-day

6. Copacul iernii din șervețele. Pe o coală albastră desenezi trunchiul unui copac,tai fâșii șervețele de hârtie și le lipești pe coroana copacului.

7.Copacul iernii cu biluțe de polistiren.

Foto: lamaestralinda.blogspot.com

8.Copacul iernii din folie de aluminiu. Pentru realizarea copacului și a fulgilor de zăpadă tai fâșii de hârtie de aluminiu. Le lipesti pe o coală bleu de hârtie, iar câteva fâșii le răsucești pentru realizarea crengilor.

Foto: vytvarne-namety.cz

9.Copacul iernii din discuri demachiante. Cu ajutorul dischetelor albe demachiante vei realiza coroana copacului de iarnă.

10.Copacul iernii cu spuma de ras.

Rețetă zăpadă: într-un bol aduci spuma de ras și lipici alb, le amesteci ușor (obt. adaugă glitter argintiu, alb, bleu sau acuarela albastră). Rețeta este simplă, veți avea o zăpadă pufoasă după uscare.

Foto credit: littlebinsforlittlehands.com

Dacă ți-a plăcut acest articol, Distribuie-l si prietenilor tai printr-un share!

Urmărește-ne și pe canalul de YouTube curioși de mici pentru mai multe idei educative și creative!

Citește si Copaci colorați de toamnă.

Lasă un răspuns

Anotimpurile
%d blogeri au apreciat: