Sari la conținut

Idei decorative pentru Paște. Idei creative.

Paștele este o mare sărbătoare anuală, pe care o întâlnim în creștinism,care comemorează amintirea vie a patimii, a morții și Învierea lui Iisus Hristos. Idei decorative pentru Paște. Idei creative.

Dacă anul acesta ai de gând sa fii gazda de Paște, am plăcerea de ati prezenta în acest articol câteva idei decorative pentru Paște, pe care le poți realiza chiar tu, pentru ai impresiona pe cei dragi.

Pe lângă ouăle înroșite, puteți crea ornamente frumoase și în ton cu Paștele: iepurași din fire de tricotat, coșulețe din paie, de carton, din cofraj de ouă, coronițe… Practic cu ceea ce găsești prin casă, dar și cumpărate din magazine😁cu bănuți puțini.

Decorațiune iepuraș din pălărie
Coronița
Aranjament pt masă
Aranjament din pahare
Iepuraș pom pom
Coșuleț iepurași din cofrag de ouă
Păhărele hazlii
Coșuleț decorativ iepuraș
Coșuleț gainusa

Realizează acest coșuleț gainusa cu cel mic. Este ușor de realizat. Ai nevoie doar de un cofraj de la ouă,un șablon gainusa, pe care eu l am realizat din creion, dar șablonul il poți găsi și pe pinterest/google, acuarele, lipici/adeziv și un ochișori mobil😉. Apoi tot ce trebuie sa facă cel mic este să lipească gainusa de coșuleț, și sa l picteze după bunul plac👨‍🎨👩‍🎨. După care îl poate decora.

Citește și Activități creative pentru copii de Paște.

Alte creații ce le poți realiza chiar cu cei mici, hazlii și frumoase. Cele mai frumoase momente sunt petrecute alături de copii👩‍👧‍👦

Iepuraș din tub hârtie igienica
Iepuraș dintr-o farfurioara de unica folosință
Iepurași

Recomand pentru realizare și păhărele hazlii. Pitica mea a fost foarte încântată de ele😁

Poți vedea și alte videouri cu tutoriale, diy, idei creative de Paște și nunumai în link-ul de mai jos⤵️ pe canalul nostru⤵️. Subscribe dacă iți place!

CURIOSIDEMICI/YOUTUBE

Paște fericit!

Idei activități motricitate fină

Lasă un răspuns

halloween
%d blogeri au apreciat: