• 1 an de la ultima actualizare
  • 40Views

Dacă anul acesta aveți de gând sa fiți gazde de sărbătorile pascale, am plăcerea de a vă prezenta câteva idei decorative pentru Paște. Decorațiuni pe care le puteți realiza împreună cu cei mici, pentru ai impresiona pe cei dragi.

Idei decorative pentru Paste

Paștele este o mare sărbătoare anuală, pe care o întâlnim în creștinism, care comemorează amintirea vie a patimii, a morții și Învierea lui Iisus Hristos.

Pe lângă ouăle înroșite, puteți crea ornamente frumoase și în ton cu Paștele: iepurași din fire de tricotat, coșulețe din paie, de carton, din cofraj de ouă, coronițe… Practic cu ceea ce găsești prin casă, dar și cumpărate din magazine😁cu bănuți puțini.

Decorațiune iepuraș din pălărie. Pentru realizare vei avea nevoie de: o pălărie, sârmă plușată, pompom, flori artificiale, ochișori mobili, lipici la cald.

Coronița

Aranjament pt masă

Aranjament din pahare

Iepuraș pom pom

Coșuleț iepurași din cofrag de ouă

Păhărele hazlii

Coșuleț decorativ iepuraș

Coșuleț gainusa

Realizează acest coșuleț gainusa cu cel mic. Este ușor de realizat. Ai nevoie doar de un cofraj de la ouă,un șablon gainusa, pe care eu l am realizat din creion, dar șablonul il poți găsi și pe pinterest/google, acuarele, lipici/adeziv și un ochișori mobil😉. Apoi tot ce trebuie sa facă cel mic este să lipească gainusa de coșuleț, și sa l picteze după bunul plac👨‍🎨👩‍🎨. După care îl poate decora.

Decorațiune pentru grădină din carton reciclat- iepurași coconași. Am realizat acești iepurași pentru marea vânătoare de ouă din acest an. La realizarea miniaturilor, pe langa carton am mai folosit: hârtie creponata, fetru, pompom, sârmă plușată și bețe de frigăruie. Am lipit cu ajutorul pistolului cu silicon la cald.

Citește și Activități creative pentru copii de Paște.

Alte creații ce le poți realiza chiar cu cei mici, hazlii și frumoase. Cele mai frumoase momente sunt petrecute alături de copii👩‍👧‍👦

Iepuraș din tub hârtie igienica

Iepuraș dintr-o farfurioara de unica folosință

Iepurași

Recomand pentru realizare și păhărele hazlii. Pitica mea a fost foarte încântată de ele😁

Poți vedea și alte videouri cu tutoriale, diy, idei creative de Paște și nunumai în link-ul de mai jos⤵️ pe canalul nostru⤵️. Subscribe dacă iți place!

CURIOSIDEMICI/YOUTUBE

Paște fericit!

Idei activități motricitate fină

By Curiosidemici

Mamica implinita2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anotimpurile